Με σπουδαίες διακρίσεις και μετάλλια επέστρεψαν οι καταρτιζόμενοι από τον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης που διεξήχθει στη Θεσσαλονίκη στις 3 με 6 Μαρτίου 2017. Ο διαγωνισμός, που προσελκύει ως κριτές μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου στερεώματος της Μαγειρικής Τέχνης (Μαμαλάκης, Gugler, McCue, Sung κ.α.), διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί ευκαιρία για να δείξουν οι σπουδαστές τις ικανότητες τους σε διεθνή επίπεδο. Η εντατική προετοιμασία των σπουδαστών του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας έφερε αποτελέσματα καθώς καταγράφηκαν οι παρακάτω επιτυχίες:
- Ασημένιο μετάλλιο για τον Τράϊκο Νικόλαο, στην κατηγορία “Risotto Dish”
- Χάλκινο μετάλλιο για την Μπλιάγκα Χρυσοβαλάντο, στην κατηρορία “Fish Dish”
- Έπαινος για την Μπούσο Μαρία, στην κατηγορία “Salad with Combination” και τέλος,
- Βραβείο “Best School of the Year” για το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας
Η Διοίκηση συγχαίρει όλους τους σπουδαστές για τη συμμετοχή και τα βραβεία που φέραν στο ΙΕΚ και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.
και