Η ειδικότητα “Στέλεχος Επιχειρήσεων Τυποποίησης, Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων”, στα πλαίσια των μαθημάτων “Μέθοδοι επεξεργασίας και συντήρησης αγροτικών προϊόντων” και “Συστήματα διαχείρισης ποιότητας”, πραγματοποίησε την Τρίτη 5/4/2022 εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρία επεξεργασίας και εμπορίας κρεάτων ΒΟΡΑΣ Ι.Κ.Ε. του κ. Βουλγαράκη στο Ριζάρι Έδεσσας. Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις μεθόδους επεξεργασίας των προιόντων κρέατος (λεύκανση, παστερίωση, αποστείρωση, ψύξη, κατάψυξη) καθώς και για συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας ποιότητας (ISO 9001 2015, ISO 14001, ISO 22000 2005).
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τον εκπαιδευτή του τμήματος κ. Δίντση Αν. για την υλοποίηση της επίσκεψης όπως και την διοίκηση της εταιρίας, τους υπαλλήλους τεχνολόγους τροφίμων Δήμητρα και Θάνο και τον χημικό της επιχείρησης για την άψογη φιλοξενία και ενημέρωση.
Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρία κρεάτων “ΒΟΡΑΣ”
