Γλυκό ξεκίνημα…

Μετά τους Chef του ΔΙΕΚ Έδεσσας που η φήμη τους ξεπέρασε τα όρια του Νομού Πέλλας, σειρά δείχνουν να παίρνουν και οι Ζαχαροπλάστες. Το νέο τμήμα των “Τεχνικών Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής” άφησε ήδη τα πρώτα του γλυκά σημάδια, δημιουργώντας στις 2 μόλις εβδομάδες κατάρτισης ποικιλία ξεχωριστών γλυκών όπως σιμιγδαλόκρεμα, γαλακτομπούρεκο, κέικ λεμονιού, κέικ μαρμπρέ, cup cake κανέλας με frosting κρέμας τυριού και βουτύρου.

Χαρακτηριστικό της δυναμικής του νέου τμήματος του ΔΙΕΚ Έδεσσας αποτελεί η απόλυτη προσέλευση όλου του μέγιστου εγγεγραμμένου μαθητικού δυναμικού. Και οι 33 (!) σπουδαστές προσέρχονται κανονικά στα μαθήματα χωρίς να έχει διακόψει κανείς τη φοίτησή του, όπως συμβαίνει συχνά σε πολλά ΙΕΚ μικρών επαρχιακών πόλεων όπου πολλοί γράφονται δοκιμαστικά και τα τμήματα καταλήγουν σύντομα σε μονοψήφιους αριθμούς σπουδαστών από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες. Η ποιοτική δουλειά των εκπαιδευτών μας, η άριστη οργάνωση, και η έγκαιρη προμήθεια των πρώτων υλών από το πρώτο κιόλας μάθημα είναι χαρακτηριστικά που προσδίδουν στο ΔΙΕΚ Έδεσσας το κύρος ενός σοβαρού εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Αφήστε μια απάντηση