Οι Chef του ΔΙΕΚ Έδεσσας στην έκθεση "Detrop Boutique"

Το δυναμικό παρόν τους έδωσαν και στην 27η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Detrop Boutique” στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης του ΔΙΕΚ Έδεσσας το τριήμερο 24-26 Φεβρουαρίου 2018. Υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή κ. Κουρατζόγλου είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν μοναδικά ελληνικά, μεσογειακά, πιστοποιημένα προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, αλλά και, να μαγειρέψ ουν μπροστά στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.