Άλλη μια σημαντική επιμόρφωση είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι Αρχιμάγειρες (Chef) της ΣΑΕΚ Έδεσσας, την Τρίτη 1-4-2025, προσθέτοντας έτσι άλλον έναν κρίκο στις ξεχωριστές εξειδικεύσεις που λαμβάνουν κατά τις σπουδές τους. Αυτή την φορά η κατάρτιση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις μαγειρικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη. Μετά την ξενάγηση στους χώρους εκπαίδευσης του Ομίλου (εργαστήρια, αίθουσα δοκιμών πρώτων υλών, αίθουσα εστιατορίου κλπ.), παρακολούθησαν σεμινάριο ζαχαροπλαστικής εστιατορίου από τον Chef Κ. Ναλμπαντίδη.
Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τους ιθύνοντες της ΣΑΕΚ-ΔΕΛΤΑ που για άλλη μια φορά πρόσφεραν άψογη και επαγγελματική φιλοξενία όπως και γνώσεις στους σπουδαστές μας. Ιδιαίτερα ευχαριστεί την κ. Γεωργακάκη, υπεύθυνη του τομέα γαστρονομίας της ΣΑΕΚ-ΔΕΛΤΑ, η οποία, πάντα θετική στις συνεργασίες με τη ΣΑΕΚ Έδεσσας, μίλησε για την μαγειρική σαν επάγγελμα και όλες τις προοπτικές εξέλιξης μαζί με παραδείγματα και κίνητρα για το μέλλον. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον εκπαιδευτή μαγειρικής της ΣΑΕΚ Έδεσσας κ. Κουρατζόγλου Θεόδωρο, ενορχηστρωτή κάθε αξιόλογης γαστρονομικής εκπαίδευσης όπως η συγκεκριμένη.





