Μετά από δυόμιση μήνες απραξίας, οι Ζαχαροπλάστες και Chef του ΔΙΕΚ Έδεσσας, γύρισαν με “άγριες” διαθέσεις στην κουζίνα και βάλθηκαν να μας στείλουν… στον διαιτολόγο με τις αχαλίνωτες λιχουδιές τους. Μάλλον η καραντίνα του κορωνοϊού τους όπλισε με περίσσεια όρεξη και έτσι ο “κατάλογος” των γευστικών δημιουργιών τους δεν έχει τελειωμό:
Τούρτα μπισκότο, τούρτα καραμέλα, τούρτα σοκολάτα, τούρτα CHARLOTTE με κρέμα Μπαβαρουάζ και σάλτσα φράουλας, τούρτα γάμου με θέμα λεβάντα, καρυδάτα με γκανάς σοκολάτας και μαρμελάδα βερίκοκου, μιλφέιγ με καραμελωμένο φύλλο και κρέμα βανίλιας με σιρόπι σφένδαμου, μιλφέιγ με κρέμα σοκολάτας, προφιτερόλ γεμιστό με παγωτό, ρεβανί με σιρόπι σφένδαμου και κρέπες, μους γιαουρτιού με σοκολάτα γάλακτος, ταρτάκια φρούτου, ζαμπονοκασερόπιτα, μανιταρόπιτα, ψωμάκια με σόδα κ.α