Νέο τμήμα ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ (CHEF) στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας και όπως πάντα οι στόχοι τίθενται υψηλά. Η πλούσια παράδοση της ειδικότητας στο ΔΙΕΚ Έδεσσας, οι επιτυχίες στους διαγωνισμούς μαγειρικής, η υψηλή απορρόφηση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας, το άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο με τις πρώτες ύλες να είναι πάντα διαθέσιμες και, φυσικά, το κύρος των εκπαιδευτών μας, αποτελούν βασικούς λόγους που ο πήχης των προσδοκιών τίθεται υψηλά. Στα πρώτα βήματα των εκκολαπτόμενων chef, βάσει του προγράμματος σπουδών, οι σούπες έχουν την “τιμητική” τους. Ο διακεκριμένος και πολύπειρος Chef μας κ. Κουρατζόγλου Θ., εγγυάται όχι μόνο το υψηλό γευστικό επίπεδο αλλά και την άρτια διακοσμητική των πιάτων που πραγματικά… ανοίγει την όρεξη.
Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία και τις ευχές όλων να συνεχιστεί η κατάρτιση στο φυσικό της χώρο ο οποίος δεν μπορεί να είναι άλλος από το εργαστήριο.
Σούπας το εγκώμιον από τους νέους Chef του ΔΙΕΚ Έδεσσας
