“Βομβαρδισμός” αρτοπαρασκευασμάτων

Τις τελευταίες εβδομάδες στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας γινόμαστε μάρτυρες ενός “ευχάριστου βομβαρδισμού”. Οι σπουδαστές Γ’ Εξαμήνου της ειδικότητας “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ” αξιοποιούν με το παραπάνω τις αρτοπαρασκευαστικές τους δεξιότητες, με αποτέλεσμα οι γευστικές δημιουργίες τους να πέφτουν σαν τη βροχή: ψωμάκια ξενοδοχείου (κουβέρ), τυροπιτάκια κουρού, κρεμμυδόψωμα, σκορδόψωμα, κουλούρια Θεσσαλονίκης και πολλά άλλα παράγονται συνεχώς, με μόνο πρόβλημα τη… ζυγαριά για τους τυχερούς που τα δοκιμάζουν.
Φυσικά από κοντά και οι ζαχαροπλαστικές τους δημιουργίες για να μην ξεχνιόμαστε: λουκουμάδες παραλίας, ντόνατς, τάρτες γλυκιές, τάρτες μήλου με στροϊζελ, τάρτες με ζύμη μπριζέ, πάστες και πολλά άλλα, δίνουν την εντύπωση πως το ΔΙΕΚ Έδεσσας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο.

Αφήστε μια απάντηση